SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Ünü Türkiye Sınırlarını Aşan Çamlıca Bocuk Gecesi Sponsorlarını Bekliyor

Ünü Türkiye Sınırlarını Aşan Çamlıca Bocuk Gecesi Sponsorlarını Bekliyor
Bu haber 12 Aralık 2017 - 20:19 'de eklendi ve 392 kez görüntülendi.

Çamlıca Köyü Festival  Komitesi, Bu Yıl 15’incisi Düzenlenecek Olan Bocuk Gecesi İçin Kolları Sıvadı.

2004 yılından bu yana dış katılımcılara da açık olarak gerçekleştirilen Bocuk Gecesi her yıl Ocak ayının ilk hafta sonu gerçekleştirilmekte olup program kapsamında, sahne gösteri ve performansları  gerçekleştirilmektedir.

Çamlıca Muhtarlığı, Çamlıca Kültür ve Turizm Derneği ve Korudağ Doğal Yaşam ve Çevre Derneği –KORUDER işbirliği ile hazırlanan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın da markalaşma ve tanıtım sürecinde destek verdiği, bu yıl 6 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Bocuk Gecesi  için oluşturulan komite, çalışmalarını hızlandırdı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının bu yıl Ulusal Kültürel Miras ve UNESCO için izleme ve incelemelerde bulunacağı Çamlıca Bocuk Gecesi için çok sayıda esnaf ile bölgede faaliyet gösteren firmaların destek vermesi beklenirken, programa  Türkiyenin dörtbir yanından pek çok akademisyenin katılması bekleniyor.

Festival Komitesi, programa katılmak isteyen tiyatro ve gösteri gruplarını değerlendirdiklerini ve bu yönde gelen başvuruları da titizlikle inceledikleri açıklandı.

Program ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Festival Komitesi Basın Sözcüsü Billur OCAK, bu yıl 15.’sini düzenledikleri Çamlıca Bocuk Gecesi’nin  Çamlıca, Keşan ve Edirne için oldukça büyük önem taşıdığını söyledi.
Kültür ve sanatın başköyü olmaya aday olan Çamlıca’da, gelenekselleşmiş Bocuk Gecesinin, Keşan ilçemizin kültürel vizyonuna değer kattığına inandığını kaydeden OCAK, “Ancak Türkiye’nin dört bir köşesinden gelecek olan misafir ve grupların etkinlik süresince ilçemizde ağırlanması, konaklamaları, sahne dekor ve benzeri gider ve hizmetlerin, hizmet kalitesinin arttırılması noktasında sponsorlara  açığız” dedi.  OCAK, “Geçen yıl ki Bocuk Organizasyonu tüm ulusal kanallarda yer almakla kalmayıp Dünyadaki en yüksek tirajli The Quardian gazetesinde de yer almıştı.

Kültürel Değerimizin Evrensel Değer Olma Yolundaki Yolculuğuna Sponsorlar Aranıyor.

14 yıldır sponsor kullanmadan yapmış olduğumuz organizasyonumuzu, bu yıl hizmet kalitesini yükseltmek için sponsorlara açıyoruz. Türkiye’ye ve Dünyaya reklam için Bocuk Gecesi’ne sponsor olunur diyoruz.“ şeklinde konuştu.
Bu yıl, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’deki birçok üniversiteden akademisyenlerin, tur şirketlerinin , Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların Çamlıca Bocuk Gecesine katılacağını kaydeden OCAK, bölgemizin mitoloji ve kültür mozaiğinin tüm renklerini bünyesinde barındıracak etkinliğe herkesi davet etti.

Bu yıl Bocuk Gecesi  sponsoru olmak isteyen firmalara çeşitli sponsorluk paketleri teklif
edilecek.

Detaylı bilgi için:

Festival Komitesi Basın Sözcüsü     Billur OCAK     tel. 0 537 718 29 24    e-mail: billur.ocak@gmail.com

Proje Koordinatörü      Tahir DEMİREL         tel. 0 544 586 16 97        e-mail: demireltahir@hotmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA