SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Dış Ticaret Okulu Projesi 

Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Dış Ticaret Okulu Projesi 
Bu haber 28 Mart 2016 - 16:12 'de eklendi ve 693 kez görüntülendi.

Trakya Kalkınma Ajansı bölgedeki ihracatı artırmak amacı ile “Dış Ticaret Okulu” projesi başlatıyor.

Keşan TSO Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından bölgemizde hali hazırda ihracat potansiyeli olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı hiç ihracat yapmamış, ihracata yeni başlamış, ihracat faaliyeti kesintiye uğramış veya ihracat kapasitesini artırmak isteyen firmaların potansiyellerini ortaya çıkarmak ve ihracat yapma noktasında kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacı ile Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 15 Nisan 2016 tarihinde “Dış Ticaret Okulu Eğitim Programı” açılacağını kaydetti.

Arıkan sözlerine şöyle devam etti: “Ticarette var olan potansiyelinizi ve hedef müşterilerinize nasıl ulaşabileceğinizi öğretecek olan bu sertifikalı eğitime katılarak, ürün bazında hedef pazarlarınızı belirleyip, bu pazarlara giriş stratejinizi oluşturarak ihracata başlayabilirsiniz. Eğitim 7 hafta boyunca haftada 2 gün olmak üzere Trakya Kalkınma Ajansı’nda Tekirdağ’da gerçekleştirilecektir. 25 kişi ile sınırlı olacak bu  eğitimin yanında 5 hafta boyunca haftada bir gün boyunca danışmanlık hizmeti verilecektir.  Eğitim ve danışmanlık ücretinin %80’i Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak olup; %20’lik (500 TL) kısmın ise katılımcının çalışanı olduğu firma tarafından karşılanması gerekmektedir.”

Son başvuru tarihinin 11 Nisan 2016 Pazartesi günü olduğunu belirten Arıkan, ihracat yapmayı düşünen Oda üyelerinden bu eğitim ve danışmanlık fırsatını değerlendirmek isteyenlerin kendisine 7141137 numaralı telefondan ulaşabileceklerini bildirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA