SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Malkara’da toplu balık ölümleri…

Malkara’da toplu balık ölümleri…
Bu haber 04 Mayıs 2021 - 23:50 'de eklendi ve 145 kez görüntülendi.

İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ENEZ KAPLAN VE MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL ÇİMENDERE MAHALLESİNDE YAŞANAN TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan,Malkara Belediyesi’ne gelerek  Başkan Ulaş Yurdakul’u  ziyaret etti.

Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Doğan ve Tekirdağ Olay Aktif Gazetesi’nin sahibi gazeteci Necmi Işıksal yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette son günlerde yaşanan balık ölümlerinin yaşandığı Çimendere Mahallesinde yer alan dere ele alınarak konu hakkında görüşüldü.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Çimendere Mahalle’mizden geçip Çokal Barajı’na dökülen, mahalle ile aynı taşıyan derede son iki gündür yaşanan balık ölümleri ile hepimizi tedirgin etti.

Gelen ihbarlar üzerine Çevre Koruma Kontrol Şefliği ekiplerimiz ölümlerin nedeni belirlemek için balıklardan ve sudan numune aldı. Alınan numulerin tahlil sonuçlarını kamuoyu ile paylaşacağız. Malkara Belediyesi olarak bizler doğamızı, suyumuzu bile bile kirletilmesine kim olursa olsun asla müsaade etmeyeceğiz. Konuyu yakından takibini yapıyoruz.” Diyerek düşüncelerini belirtti.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un ardından konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ise; “Bilindiği üzere Çimendere Mahalle’mizde ki derede son iki gündür yaşanan balık ölümleri hepimizi üzdü. Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’unda dediği gibi konunun yakın takipçisiyiz. Bizler doğa kirlenmesin, canlılar ölmesin, insanlarımız sağlıklı olmalarını istiyoruz. Doğamızı korumak içinde İYİ Parti Milletvekilimiz Enez Kaplan’ında destekleri ile elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA