SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

GUARDIAN GLASS ÜRÜNLERİ REGNUM SKY TOWER’DA YENİLİKÇİ BİR MİMARİ YAKLAŞIM İLE BULUŞUYOR

GUARDIAN GLASS ÜRÜNLERİ REGNUM SKY TOWER’DA YENİLİKÇİ BİR MİMARİ YAKLAŞIM İLE BULUŞUYOR
Bu haber 06 Mayıs 2021 - 22:19 'de eklendi ve 216 kez görüntülendi.

MSA Mimarlık tarafından tasarlanan, yenilikçi mimari dili ve görselliğiyle Ankara şehir dokusunda kendini fark ettiren Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımı Guardian Glass ile biçimlendi. Yapının cephelerinde kullanılan Guardian SunGuard®HP Silver 35/26 kaplamalı cam, ışıkla doldurulmuş çalışma ve yaşam alanları sağlıyor.

Dünyada ve Türkiye’de birçok ikonik yapının cephe tasarımına cam ürünleri ile katkı veren Guardian Glass, MSA Mimarlık imzası taşıyan Regnum Sky Tower’a da Guardian SunGuard® HP Silver 35/26 kaplamalı cam ile önemli bir katkıda bulundu. Isı ve mor ötesi ışığın artışına yol açmadan yüksek derecede şeffaflık sunan cam ürünü, tüm uygulamalarda maksimum görünür ışık geçirgenliğine izin verirken, güneş kontrolünü ve ısı yalıtımını tek bir kaplama üzerinde buluşturuyor.

Ofislere yüksek konfor standartlarının eklemlenmesiyle iş yaşamının sıradanlaşan düzenine yeni bir yorum katan Regnum Sky Tower’ın kütle plastiği, dinamizm ile parçalanarak yükseliyor ve her ofisin ve her çalışanın ihtiyaçlarına cevap verecek farklı mekan zenginlikleri ortaya çıkıyor. Yapı, açık-yarı açık-kapalı alan dengesini kütle düzeni içerisinde homojenize ederek kullanıcılarına sunuyor. İlgi çekici bir mimari yaklaşımla tasarlanan cephede tercih edilen Guardian SunGuard® HP Silver 35/26 kaplamalı cam, yansıtılan ve geçen ışıkta homojen renk elde edimi sağlıyor. Ürün lamine güvenlik camı olarak mevcut bulunabiliyor ya da sonradan lamine edilebiliyor. İster tempersiz ister temperli kullanılabilerek tek ürün avantajı ile öne çıkan bu cam, aynı zamanda tam ya da kısmi olarak temperlenebiliyor veya bombelenebiliyor.

Guardian Glass Hakkında

Guardian Industries Şirketi’nin büyük bir işletmesi olan Guardian Glass, dünyanın en büyük düz cam ve kaplamalı cam ürünleri üreticilerinden biridir. Guardian Glass, dünyanın dört bir yanında yer alan 25 düz cam fabrikasıyla, dış mekanda (ticari ve konut) ve iç mimari uygulamalarda, aynı zamanda ulaşım ve teknik ürünlerde kullanılmak üzere yüksek performanslı cam üretmektedir. Evlerde, ofislerde, arabalarda ve dünyanın en ikonik mimari yapılarının bazılarında Guardian Glass ürünlerine denk gelebilirsiniz. Guardian Glass Bilim ve Teknoloji Merkezi, yapılması mümkün olabilecek® ne varsa müşterilerinin görmesine yardımcı olmak (see what’s possible®) adına en ileri teknolojiyi kullanarak yeni cam ürünleri ve çözümler üretmek için durmadan çalışır.

Daha fazla bilgi için Guardianglass.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Guardian Industries Hakkında:

Merkezi Auburn Hills, Michigan’da yer alan Guardian Industries, 16.000’nin üzerinde çalışanı istihdam etmekte olan global bir şirkettir ve Kuzey Amerika, Avrupa, Güney Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Asya’da faaliyet göstermektedir. Guardian şirketleri, mimari yapılar, konut, iç, ulaşım ve teknik cam uygulamaları için yüksek performanslı düz cam ve kaplamalı cam ürünler ile otomotiv ve ticari kamyon endüstrileri için de yüksek kaliteli krom kaplama ve boyalı plastik parçalar üretmektedir. Guardian’ın vizyonu, daha az kaynak kullanımı ile sürekli yenilikler yaparak müşterileri ve toplum için değer yaratmaktır. Guardian, tamamı Koch Industries Inc’e ait bir yan kuruluştur. Daha fazla bilgi için guardian.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA