SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

ENEZ’DE UZUN KAZANDI

ENEZ’DE UZUN KAZANDI
Bu haber 11 Eylül 2017 - 13:48 'de eklendi ve 199 kez görüntülendi.

Ak Parti Enez 6. Olağan İlçe Kongresi sonucu belli oldu.

Ak Parti 6. Olağan Kongresi Enez’de gerçekleşti. Kongre, 14.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongreye katılanlar arasında; Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, İl Başkanı İlyas Akmeşe, Başkan Yardımcıları, İsmet Özçiftçi, Fatma Aksal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, Ak Parti Enez İlçe Başkanı Nedim Uzun, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, çevre ilçelerin ilçe Başkanları, parti üyeleri ve delegeler yer aldı.

Kongrede, Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, İl Başkanı İlyas Akmeşe, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı ve Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Uzun konuşma yaptılar. Konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajları ile iktidarın Enez’e verdiği destekler ve Enez’deki 2014 yılından bugüne kadar yapılan çalışmalar dile getirildi. Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, Enez’in tarihinde bir ilk olarak 100 milyon(trilyon) liralık yatırım yapıldığı, Enez Belediyesi’ne ait Beton Santrali ve Beton Ürünleri Fabrikasının kurulması, Kum Eleme, Yıkama, Ayrıştırma ve Taş Kırma Tesisinin kurulması, Belediye Araç Filosunun gelecek araçlarla beraber toplam 42 adede yükselmesi, Enez Kalesi restorasyon çalışmaları, Enez Limanı alt yapı çalışmaları, dere ıslahları gibi Enez’e yapılan birçok yatırımın iktidarın desteği ile gerçekleştiğine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından, Ak Parti Enez İlçe Başkanlığı için seçim yapıldı. Seçime Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Uzun ve emekli öğretmen İlhan Kaptan katıldı.  Toplam 400 delegenin katıldığı seçimde, Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Uzun 99’a karşı 175 oyla seçimi kazanarak, Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine devam etmeye hak kazandı.

Seçimde kullanılan oy oranları;

Delege Sayısı: 400

Kullanılan Oy Sayısı: 278

Nedim Uzun: 175

İlhan Kaptan: 99

Geçersiz: 4

Uzun, kongre sonunda tüm katılımcılara teşekkür etti ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA