SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Vali Şahin Erikli Sahilinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin Erikli Sahilinde İncelemelerde Bulundu
Bu haber 27 Nisan 2015 - 23:41 'de eklendi ve 186 kez görüntülendi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Erikli Sahili’nde bir dizi incelemede bulunurken, sahilin sorunlarını dinledi.
Beraberinde Edirne İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammed Öztürk ile birlikte Erikli’ye gelen Şahin’i burada Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, İlçe Sağlık Müdürü ERrgün Kurtar, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mahir Sağlık, Mal Müdürü İsmail Hakkı Uraz, Erikli Sahili Turizm Güzelleştirme Kooperatifi Başkanı Yaşar Aras ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
İlk olarak Erikli Sahili’nde bulunan kooperatife ait Atık Su Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunan Dursun Ali Şahin ve beraberindeki heyet, daha sonra ise İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçti. Burada Yzb. Mahir Sağlık’tan Erikli’deki Jandarma’nın çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Vali Dursun Ali Şahin, Jandarma çıkışında ise hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha sonra İşçimen Otel’e geçen Vali Dursun Ali Şahin, burada öğle yemeği yedi. Yemek öncesi Vali Şahin’e Erikli hakkında bilgiler veren Turizm Güzelleştirme Kooperatifi Yaşar Aras; Kooperatifin Erikli’nin mücavir alan içerisine alınmadan önce kurulduğunu belirtti.
Vali Şahin’de özellikle Arıtma Tesisi ile ilgili talep konusunda gerekeni yapacağını belirterek, bu konuyla yakından ilgilendiğini ifade etti. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Şahin, Erikli’nin çok güzel bir yer olduğunu dile getirerek, “Burası Keşan’ın nefes alma, iyi oksijen alma yerlerinden bir tanesi. İnşallah yandaki göle ulaşan köprü ve su giriş çıkışları düzenlendiğinde ve bir de gölet yapıldığı takdirde, burada yaşanan sorunlar ortadan kalkacak. Diğer kısımları zaten belediye ile ilgili bölüm. Belediye’nin burayı mücavir alan olarak alması çok güzel. Edirne’nin en güzel bölgesi bu bölgeler. Birilerine Edirne’de deniz var mı diye sorduğunuzda yok derler ama. En güzel sahillerin Saros’ta olduğunu herkes bilir ama Edirne’de olduğunu bilmez. Belediye Başkanımızda bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. Şehircilik gayet güzel. Suyla ilgili bir takım sorunlar var. Bunların da çözüleceğine inanıyorum. Belediyenin ve kooperatifin burada en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum.
Keşan Enez Karayolu’nun 5 kilometrelik bölümün bu yıl yapılmasının gündeme geleceğini aktaran Şahin; “Bildiğimiz gibi bu yıl Keşan-Enez Karayolu’nun 5 kilometrelik bölümü geçtiğimiz yıl yapıldı. Yapılan yer güzel oluyor. Ancak geri kalan bölümü programda olmadığından önümüzdeki yılın programına alınabilir. Bu yıl bir çalışma gözükmüyor” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA