SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

TIP BAYRAMI ÇANAKKALE’DE KUTLANACAK

TIP BAYRAMI ÇANAKKALE’DE KUTLANACAK
Bu haber 03 Ocak 2015 - 19:34 'de eklendi ve 331 kez görüntülendi.

 

.

Müeezzinoğlu:Tıp  Bayramını Çanakkale’de kutlayacağız

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müeezinoğlu, bakanlık olarak bu yıl 14 Mart Tıp Bayramı’nın Çanakkale’de kutlayacaklarını söyledi.

Müeezinoğlu, Edirne’nin Keşan ilçesinde parti teşkilatını ziyaret etti.Daha sonra bir otelde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Müeezinoğlu,sağlık alanında dünyanın neresinde yeni teknoloji varsa  ülkeye getirdiklerini söyledi.

Müeezzinoğlu şunları kaydetti:” Sağlık alanı her gün yenilik yaşatan bir alan.Dünya’da en  çok bilimsel gelişmenin olduğu en çok tedaviye yeni tıp teknolojisine giren cihazın olduğu alan tıp alanı. 2 yıl önce robotik cerrahi için aldığımız cihazların Türkiye için 5 yıl  önce hekim camiamızda bile konuşulabilirliği yoktu. Ama bu yıl aldığımız 7 tane robotik  cerrahi cihaz 2 yıl önce aldıklarımızdan çok daha iyi teknolojiyi  getirdi.Dünyanın hangi noktasında ne varsa bu ülkeye kazandıracağız.Hava ambulansları daha önce gündüz hasta taşıyordu.Şimdi artık gece uçuşu ambulans helikopterleride devreye sokacağız.Bu yıl 14 mart Tıp Bayramını’da Çanakkale’de kutlayacağız. Savaşa katılan ülkelerinde hekimlerini davet edeceğiz.Bu ülkenin barış ve özgürlük anlayışına verdiği değeri göstereceğiz.Ayrıca yeni yılda yabancı ülke vatandaşı doktorları da kamuda çalıştıracağız.Bununla ilgili kanun tasarısı TBMM.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA