SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

TARİHİ KARARA İMZA ATTILAR

TARİHİ KARARA İMZA ATTILAR
Bu haber 30 Aralık 2014 - 17:19 'de eklendi ve 225 kez görüntülendi.

Keşan Belediye  Meclisi  yaptığı olağanüstü toplantıda  3 bin 158 kişi adına  doğalgaz abonelik bedelini ödemeğe karar verdi.

Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu başkanlığında,  CHP,AK Parti ve MHP meclis üyeleri ilçeye doğalgaz getirilmesi için yıl sonuna kadar 4 bin 500 üyeye ulaşılamaması üzerine olağanüstü  toplandı.

Olağanüstü  meclis toplantısından konuşan, Ersoylu,yaşam standartlarını yükseltecek bir ilçe olmak için doğalgazın getirilmesinin şart olduğunu vurguladı.

Daha sonra parti sözcülerinin de düşüncelerini alan Ersoylu, yıl sonuna kadar abone bedelini yatıramayan vatandaşlar adına belediye bütçesinden veya belediye mülklerini ipotek göstererek bu bedelin yatırılması gerektiğini ifade ederek,konuyu oylamaya sundu.Karar oy birliği kabul edildi.

Ersoylu,belediye meclis üyelerine teşekkür ederek,hayırlı bir karar verildiğini vurgulayarak şunları kaydetti:”Keşan’a doğalgaz getirilmesi  için açılan kampanyada şu ana kadar bin 342 kişi 335’er lira abone bedelini yatırdı. Ancak yıl sonuna kadar bu sayının 4 bin 500 olması gerekiyordu.Belediye Meclisimiz yaptığı olağanüstü toplantıda 3 bin 158 kişinin abone bedelini yatıracak. Daha sonra bu bedel doğalgaz bağlanırken tahsil edilecek.”

  Keşan Türkiye’nin havası en kirli ilçeleri arasında bulunuyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA