SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI YALANI’NI MAHKUM ETTİK.

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI YALANI’NI MAHKUM ETTİK.
Bu haber 16 Ekim 2015 - 14:24 'de eklendi ve 718 kez görüntülendi.

 

 

Genel Başkanımız Doğu PERİNÇEK’in İsviçre alehine Avrupa İnsan hakları Mahkemesinde açmış olduğu soykırımı inkar davası İsviçre’nin temyiz başvurusu nedeniyle mahkemenin büyük dairesi tarafından yapılan duruşmanın kararı 15.10.2015 tarihinde açıklanmış ve Genel Başkanımız haklı bulunmuştur.

Bu karar ile ülkemize yapıştırılmak istenen “soykırımcı” yaftası sökülüp atılmıştır. Avrupa Birliği ülkeleri ve diğer ülkelerin parlamentoları tarafından alınan Ermeni soykırımı ve inkar suçu kararları geçersiz olmuştur.

Genel Başkanımız başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere birçok ülke parlamentosunca kabul edilen Ermeni soykırımı inkar suçu nedeniyle, 2005 yılında kurulan Talat Paşa Komitesinin öncülüğünde 2007 yılında İsviçre’nin Lozan kentinde Lozan Barış antlaşmasının yıldönümünde imzalandığı salonda “Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır. Ermeni soykırımı uluslar arası bir yalandır. Biz soykırım yapmadık, vatan savunduk”  demiş, bunun üzerine İsviçre savcılığı Ermeni soykırımını inkar ettiği için dava açmıştır.

İsviçre mahkemelerince görülen davada Genel Başkanımız mahkum edilmiş, karar Avrupa İnsan hakları mahkemesine taşınmıştır.

Genel Başkanımız Doğu PERİNÇEK karar duruşmasından sonra yaptığı açıklamada “Kazanan Türkiye’dir. Yüzyıl önce yaptığımız vatan savunması gibi bu günde vatan savunmasındayız. Burada kazanılan başarıyı vatan savunmasında ABD piyonlarına karşı savaşan Mehmetçiğimize armağan ediyoruz” demiştir.

Vatan Partisi iktidar olmadan ülkemizin meselelerini çözmeye başlamıştır. Ermeni soykırımı yalanını tarihin çöplüğüne göndermiş, milletimizin soykırımcı olarak gösterilmesine izin vermemiştir.

Bölgemizde uygulanmak istenen ABD’ nin BOP projesini bozguna uğratmıştır. Batı Asya Birliği Projesi ile bölge ülkelerini birleştirmiş, Avrasya’da ülkemizin hak ettiği yeri alması için girişimlerini sürdürmektedir.

Halkımızdan beklentimiz Vatan Partisini meclise taşımak için gereken desteği vermeleridir. Vatan Partisinin meclisteki varlığı ülkemizin önünü açacaktır.

 

Çetin ALABAK

Keşan İlçe Başkanı

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA