SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

PERİNÇEK KUTLADI

PERİNÇEK KUTLADI
Bu haber 16 Kasım 2014 - 15:49 'de eklendi ve 139 kez görüntülendi.

İP Genel Başkanı Doğu Perinçek,TGB üyelerinin İstanbul’da Amerikan askerlerinin başına çuval geçirmesi olayının, 2003 yılında Irak’ın Süleymaniye kentinde  askerimizin başına  çuval geçirme olayına bir cevap  olmadığını, bunun  gençlerin Amerika’ya bir uyarısı olduğunu söyledi.

Perinçek,Edirne’nin  Keşan ilçesinde partisi tarafından bir düğün salonunda düzenlenen “Türkiye’nin Çözümü”konulu toplantıya katıldı.

Toplantı öncesinde bir otelde düzenlenen kahvaltıda  bir gazetecinin “TGB’li gençlerin İstanbul’da Amerikan askerlerinin başına çuval geçirmesi olayını nasıl değerlendiriyorsunuz ?” sorusuna verdiği cevapta,  gençleri kutladığını ve Türkiye’nin kritik bir sorunu ile ilgili olarak bu eylemi başardıklarını belirtti.

ABD’nin PKK’yi desteklediğini  gizlemediğini iddia eden Perinçek,şunları kaydetti:”ABD benim Ortadoğuda’ki müttefikim Türkiye değildir.Kürtlerdir,Kürdistandır.Daha da ileri giderek benim müttefikim PKK’dır, diye bütün dünyanın gözü önünde açıklama yapıyorlar.Amerika’nın Türkiye ile içimizi karıştırdığı bölücü terörü açıkla desteklediği koşullarda, bu çuval geçirmesi yalnızca 2003 yılında Süleymani’de askerimizin başına bir çuval geçirmesi olarak görmeyelim.Önümüze baktığımız zaman,Amerika’ya bir uyarı bu. Gençlerimiz şunu söylemiş oldular.Eğer sen PKK’yı desteklemeye devam edersen,ülkemizi terörle tehdit edersen,terör olaylarını desteklersen,burada sana kuvvetli bir direniş olacak onu iyi bil. Yani elini kolunu sallayarak Türkiye’yi bölemezsin ve karıştıramazsın. Bu uyarıyı yapmış oldular.Onun için gençlerimizi yürekten kutluyoruz.”

Perinçek daha sonra düğün salonunda toplanan vatandaşlara”Türkiye’nin Çözümü” konusunda partisinin görüşlerini aktardı.Toplantıya Belediye  Başkanı Mehmet Özcan,bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Karadeniz’de yapılan NATO tatbikatından  ve  İstanbul Sarayburnu’nda bağlı bulunan 71 bordo numaralı USS ROSS adlı ABD savaş gemisinin askerlerinin başına TGB üyeleri tarafından çuval geçirilmişti

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA