SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Müezzinoğlu:” Taksim’de yapılmak istenen 3-5 ağacın sökülmek istenmesi değildir.”

Müezzinoğlu:” Taksim’de yapılmak istenen 3-5 ağacın sökülmek istenmesi değildir.”
Bu haber 28 Eylül 2013 - 14:55 'de eklendi ve 169 kez görüntülendi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,” Taksim’de yapılmak istenen 3-5 ağacın sökülmek istenmesi değildir. Bu büyük bir oyundur. Birilerinin bu ülkenin ilerleyişini, demokratikleşmesini, sandık iradesini engellemeye yönelik bir harekettir, bir plandır. Bunu millet bozmuştur.”dedi.

 

Müezzinoğlu, Edirne’nin Keşan ilçesinde  Kavaklık  Et Lokantası’nda  Edirneli ve  Konyalı iş adamlarının sabah kahvaltılı  toplantısına katıldı.

Bahçeköylü kadınların  hazırladığı kahvaltıda  gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu:

:””Birileri artık onu malzeme yapmaya çalışıyor. Hiçbir yer Taksim değil, hiçbir yer direniş değil. Herkes direnişini de Taksim Meydanı’nı da işte buralardaki milli iradenin hak ve hukukuna teslim etmek zorunda. seçim yaklaşıyor, herkes elleri sıksın, gönüllerle iletişim kursun. Partiler de aldığı neticenin hakkını versin. Şimdi seçimler geliyor. Biz üzerimize düşen görevi yapacağız. Birilerinin milletin duygularını tahrik ederek milletin istikrarını bozmaya hakkı yok. Birilerinin bu ülkenin güçlü yolcuğunu engellemeye hakkı yok. Bu fotoğrafı millet çok net gördü. Taksim’de yapılmak istenen 3-5 ağacın sökülmek istenmesi değildir. Bu büyük bir oyundur. Birilerinin bu ülkenin ilerleyişini, demokratikleşmesini, sandık iradesini engellemeye yönelik bir harekettir, bir plandır. Bunu millet bozmuştur.”

 

Müezzinoğlu, demokratikleşme paketine ilişkin sorular üzerine de   paketin 30 Eylül’de açıklanacağını hatırlattı.

 

SAĞLIK TURİZMİNDEN YÜZDE 20 PAY ALIYORUZ

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müeezzinoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada da Türkiye´nin sağlık turizminden alabileceği payın  yüzde 20´sini alabildiğini,5 yıl içinde bunu yüzde 70´lere çıkarmak hedefinde olduklarını söyledi.

Müezzinoğlu, şunları kaydetti:” Sağlıkta dışarılara gidenler şimdi dışarıdan sağlık için Türkiye’ye geliyor.Bu bir anlamda yol yapmanın ve yol açmanın ne anlama geldiğinin çok  net ispatı. Bizim 2002 yılında yurt dışına tedavi için yurt dışına giden insan sayısı 150 binin üzerinde. Ve ortalama ödedikleri rakam 50-60 bin dolar aralığında. Şimdi 480 bin  yurt dışından sağlık turizmi ile ülkeye gelen var.Şimdi bu gidişi gelişe döndürme anlayışının bir örneğidir.

 

Türkiye  bu bölgede sağlık  turizminden alabileceği  payın henüz yüzde 20’sini alıyor.Benin görevim veya hükümetin görevi  önümüzdeki 5 yılda  bu payı yüzde  70’e çıkarmak.

 

Sağlıkta serbest bölgeleri inşallah önümüzdeki  yıl başlatacağız.Yeni hastane dünyada ilk defa yüzen gemi hastane ilk defa sıfır hastane projesiyle Türkiye yapmış olacak,Türk Milleti yapmış olacak.Ve muasır medeniyet seviyesinin üzeri neymiş o zaman onu evet Atatürk’ten geçinenlere de göstereceğiz.Atatürk’ü kullananlara  da göstereceğiz.Ve bu anlamda Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yatanlara da atfedeceğiz.”

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA