SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

MERİÇ İLÇESİNDE TEKSTİL ATÖLYESİ AÇILDI

MERİÇ İLÇESİNDE TEKSTİL ATÖLYESİ AÇILDI
Bu haber 30 Eylül 2019 - 17:45 'de eklendi ve 186 kez görüntülendi.

Meriç’te tekstil atölyesi açıldı.

Atölye Sahibi Vasfiye Koçaş, fakülte hastaneleri, devlet hastaneleri, sağlık merkezleri ve özel hastanelere tek kullanımlık hastane ameliyat örtüsü ve sedye örtüsü ürettiklerini belirtti.

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Kaymakam Ekrem Güngör, istihdama katkı sunacak olan tekstil atölyesinin hayırlı olmasını diledi. Yapılan yatırımın gurur ve heyecan verici olduğunu ifade eden Kaymakam  Güngör, “İstihdam oluşturmak güzel bir şey, en önemlisi de insanın doğduğu, büyüdüğü, birçok hatırasını geçirdiği kendi memleketinde, kendi vatandaşlarına iş imkânı sunma adına yapılan bu hizmet kutsal diyebileceğimiz en güzel hizmetlerin başında geliyor. Kaymakamlık olarak İş- Kur bünyesinde yevmiye destekli kurs açarak , vatandaşlarımızın yanında olacağız bu atölyede yaklaşık 20 kişi istihdam edilmiş olacak. Kaymakamlık Yatırım ofisimiz olarak tüm İşletmecilerimizin yanındayız bürokratik engelleri aşma konusunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Tüm Meriçli hemşerilerimizi meriçe katkı sunmaya , ilçemize sahip çıkmaya yatırım yapmaya davet ediyoruz.Ben bu vesile ile yüreğini ve cesaretini ortaya koyan Nar Tekstil Atölye Sahibi Vasfiye KOÇAŞ’ı tebrik ederek yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek tekstil atölyesi hizmete girdi. Tekstil Atölyesi açılışına Kaymakam Ekrem GÜNGÖR, Küplü Belediye Başkanı Gökmen ALTAY, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim DALKIRAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray OCAK, Şehit Öğretmen Zeki Savruk Ortaokulu Müdürü Nebi BAKIR, Adasarhanlı Köy Muhtarı Emrullah ÖZGÜN, Küplü Gazi Mahalle Muhtarı Ergin PİRİNÇ ve vatandaşlar katılım sağladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA