SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

KİSEV kuruldu

KİSEV kuruldu
Bu haber 12 Mayıs 2021 - 15:48 'de eklendi ve 485 kez görüntülendi.

Keşan’da  İyilik Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV)’nın kuruluş işlemleri tamamlandı.

KİSEV, Türk Medeni Kanunu gereği; Keşan 3. Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde verilen 2021/39 esas ve 2021/85 karar nolu hüküm ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün uygunluk görüşü alınarak, 03.05.2021 tarihli 31473 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak tüzel kişilik kazanmış oldu.

Vakfın kurucuları; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen, Keşan Kahveci Lokantacı ve Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar, Keşan Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Orkan Özkaya ve Keşan Belediyesi Proje Sorumlu Aytaç Onur.

Vakfın amacı; Keşan başta olmak üzere ülke genelinde ve yurt dışında muhtaç kişiler, bedensel ve zihinsel engelliler, dezavantajlı olan veya olmayan aile, topluluk ve bireylerin eğitim, sosyal, sağlık, Hayri ve kültürel anlamda desteklenmesini sağlamak

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA