SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Keşan’da Muayene Kolaylığı Uygulaması

Keşan’da Muayene Kolaylığı Uygulaması
Bu haber 08 Nisan 2016 - 15:09 'de eklendi ve 193 kez görüntülendi.

 Sağlık bakanlığının 19.01.2016 tarihli yazıları ile ülke genelinde devlet hastanelerinin mesai dışı muayene yapabilmelerinin önü açılmıştır

Keşan Devlet Hastanesi’nde bazı poliklinikler artık cumartesi günleri de açık olacak. Cumartesi günleri polikliniklerde muayene 09.00-13.00 saatleri arasında yapılacak.

Keşan Devlet Hastanesi, özellikle hafta içi çalışanlar için büyük kolaylık sağlayacak yeni bir uygulama başlattı. Açık olacak poliklinikler doktorların isteğine göre belirlendi. Buna göre şimdilik Beyin Cerrahi, Ortopedi, Üroloji ve diş poliklinikleri cumartesi günleri açık olacak.

Keşan Devlet Hastanesi’nde polikliniklerin cumartesi günleri açık olması en çok hafta içi çalışanlara yarayacak. Özellikle kamu ve özel sektörde çalışanlar, hafta içi çocuklarını okula gönderenler ve ilçemizde cumartesi günleri haftalık pazarın kurulması nedeni ile köylerden ilçemize gelen vatandaşlarımızın hafta içi yaşanan hasta yoğunluğunu da hissetmeden rahatça muayene olabileceği hafta sonu muayene uygulamasından memnun olacakları düşünülmektir.

                                                                        

 

Edirne Kamu Hastaneler Birliği

Genel Sekreterliği

Basın ve İletişim Birimi

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA