SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Keşan Kaymakamı Dınkırcı açıklaması

Keşan Kaymakamı Dınkırcı açıklaması
Bu haber 27 Temmuz 2014 - 12:24 'de eklendi ve 155 kez görüntülendi.

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı,milletçe, mübarek Ramazan Bayramını bir kere daha kutlamanın sevincinin yaşandığını bildirdi.
Dınkırcı, yaptığı yazılı açıklamada,huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri olfuğunu belirtti.
Bayramların insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünün unutulmaması gerektiğini anımsatan Dınkırcı,bayramların bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan sağlamağını kaydetti.
Dınkırcı,açıklamsını şöyle sürdürdü:”Bu güzel ve coşkulu bayram günlerini aile, akraba ve dostlarınızla yaşayıp, bayram sevincini onlarla paylaşırken; fakir, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızı unutmayalım. Bayramın sevinç ve mutluluğunu onlarla da paylaşalım.
Bu duygu ve düşüncelerle, bayramların ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle Keşan’lı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA