SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

İpsala’da yeni dönem

İpsala’da yeni dönem
Bu haber 06 Aralık 2017 - 20:46 'de eklendi ve 164 kez görüntülendi.

İpsala’da bugün CHP İlçe Kongresi vardı. Seçimde diğer aday son dakikada çekilince Ahmet Ugraş Uybaş yeniden ,lçe başkanlığına seçildi.

İpsala Düğün salonu’nda yapılan seçime Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yanı sıra, eski ve yeni milletvekilleri ve adaylığı düşünenlerle birlikte coşkulu bir topluluk vardı.

İpsala’da yeni dönem dedik. Evet yeni yönetim kurulunun  gelecek seçimde yeniden belediye başkanlığını kazanmak.

Peki bu nasıl olacak sorusuna gelince… Özer Çınar faktörü devreye giriyor.Özer Çınar yeni seçilen yönetim kurulunda da yer aldı. Bilindiği gibi Çınar geçmiş seçimde DSP’den aday olmuş ve az farkla seçimi kaybetmişti.

Peki gelecek dönemde ne olacak dersiniz. CHP’nin belediye başkan adayı Özer Çınar.Bu Çınar’ın karşısında herkes çıra gibi yanar.

Çınar iş adamı olarak da herkesin sevip saydığı bir isim.CHP ve DSP oyları ayni yere vurunca,seçim daha şimdiden CHP ye kaymış gözüküyor.

İpsala Belediye Başkanı Kerman,bir şeyler yapıyor.Gücünün üstünde bir çalışma sergiliyor.Bu tabloyu değiştirmek için bütün gayreti gösteriyor. Ama   yaptıkları oya yansımayacak. Bunu yakın çevresi de söylüyor.Çünkü başına buyruk gidiyor. Tek adamlığa oynuyor. Yola asfalt dökülüyor gece yarısı personeli yanında yok. Bu işin sorumlusu kimse orada onun olması gerekir. Ama o tek başına hallediyor işleri.Belediyenin nerede bir işi varsa Kerman orada.vatandaş belediyede başkan beklesin.

Bu yüzden de bazı tenkitler almaya başladı daha da alacak.Belediye meclis üyesi bu yüzden istifa etti. başka bir vatandaş da  ayni türde yazı yazdı.Ancak iyi gitmeyen bir şeyler var.Bazıları da biliyor ama şimdilik söylemiyor.

Gelecek seçime kadar ne yaparsa ilçenin karı.Sonra onun yaptıklarını kimde yapamayacak belki ama,seçimi kazanması çok zor bu şartlarda.

Özer Çınar’da siyasete daha da ısınacak  ve seçmenin kalbine giden yolu daha da açacak.

Zaten CHP İpsala’da güçlü. Çınar’ın adaylığı ile daha da güçlenecek.

İpsala’da siyaset bundan sonra daha da ısınacak…

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA