SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

FETÖ’CÜLER BU KEZ SAHTE PASOPORTLA YAKALANDI

FETÖ’CÜLER BU KEZ SAHTE PASOPORTLA YAKALANDI
Bu haber 24 Aralık 2016 - 14:37 'de eklendi ve 202 kez görüntülendi.

FETÖ’cü olduğu gerekçesi ile Türk Sliahlı Kuvvetlerinden ihraç edilen teğmen ve  eşi sahte Bulgaristan pasoportu ile yurt dışına çıkmak için geldiği İpsala Sınır Kapısı’nda yakalandı.

Yunanistan’a çıkış yapmak üzere İpsala Kara Hudut Kapısına gelen Bulgaristan pasaport hamili S.I.A. ve I.P.A. isimli şahısların durumlarından şüphelenen  sınır polisi pasaportları kontrol ettiğinde, ibraz edilen pasaportların sahte olduğunu tespit  etti.

Sahte pasaport kullanan şahsın Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde teğmen olarak görev yapmaktayken 31/07/2016 tarihinde 669 sayılı K.H.K. ile ihraç edilen F.Ö. olduğu, I.P.A. adına düzenlenmiş sahte pasaportu kullanan eşinin   eşinin  de  F.Ö. olduğu anlaşıldı.

Haklarında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak-Resmi Belgede Sahtecilik suçundan işlem yapılan her iki şüpheli İpsala Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edildiği anlaşılan F.Ö çıkarıldığı mahkeme  tarafından tutuklanmış, eşi F.Ö. hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA