SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

ENEZ’DE TENİS TURNUVASI

ENEZ’DE TENİS TURNUVASI
Bu haber 30 Eylül 2013 - 23:29 'de eklendi ve 144 kez görüntülendi.

Enez’de ilk kez tenis turnuvası düzenlendi.
Enez Kaymakamı İhsan Ayrancı,yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın bundan sonraki yıllarda da düzenleneceğini belirtti.
Trnuvanın bölgenin tanıtılması açısından önemine değinen Ayrancı,şunları kaydetti:”Enez’in tarihi ve kültürel zenginliği içerisinde hem ilçemizi tanıtmak hem de turizm potansiyelinin Enez ilçesinde ne kadar önemli olabileceğinin altını çizmek adına düzenlenen bu etkinlikte, çevre il ve ilçelerden toplam 20 lisanslı tenisçi turnuvamıza katılarak bizlere destek verdiler. İlçemizde bulunan İstanbul Üniversitesi Kampüsü bu tür sportif faaliyetler konusunda profesyonel bir yapıya sahip, tenis turnuvası düzenlendi.
bize de bu tür etkinliklerde kapılarını açtıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizde ilk kez düzenlediğimiz tenis turnuvasının devamı mutlaka gelecektir. Bir sonraki turnuvamız daha kapsamlı ve bir haftalık bir sürece yayabileceğimiz, bayanlarında katılabileceği bir etkinlik olmasını şimdiden planlıyoruz. İlçemizin bu tür sportif faaliyetlere her zaman ihtiyacı vardır, gerçekleşen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Enezspor tarafından düzenlenen kaymakamlık ve belediye başkanlığının da destek verdiği turnuvada İsmail Ata 1’imci,Emre Kalbiferah 2’inci, Hasan Kara’da 3’üncü oldu.
Turnuvda ilk 3 dereceyi paylaşanlara kupa,diğer teniscilere hatıra madalyası verildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA