SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

DOÇEK hafta sonunu çifte faaliyet ile kapadı

DOÇEK hafta sonunu çifte faaliyet ile kapadı
Bu haber 04 Aralık 2017 - 23:25 'de eklendi ve 148 kez görüntülendi.

Faaliyet takvimi içinde planlamış olduğu yürüyüşlerden birini 58 kişinin katılımıyla Gelibolu Yarımadasının kuzey yamaçlarında sürdüren Keşan DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği) üyelerinden 14 kişilik bir diğer ekip de Eskişehir’deki kültür gezisine katıldılar.

Güzel bir havada Kireçtepe Jandarma Şehitliğine gelen yürüyüş ekibi, şehitlikteki saygı duruşu ardından yürüyüşlerine başladılar. Yarımadanın kuzey yamaçlarındaki patikalarda yürüyen ekip, yemek molasını körfeze karşı verdikten sonra faaliyetlerini Suvla Koyu ve Tuzla Gölünün görselliği içinde Kemikli Burnunda tamamlamış oldular.

Geçen yıl bisiklet keşif turu sırasında girilen bu parkura daha sonra yürüyüş için de girilmiş ve katılımcılar da çok beğenmişlerdi.

Bu yıl parkura ilk kez giren katılımcılardan Fethiye DURSUN, “Arkadaşlar geçen yıl anlata anlata bitiremediler, ben de işim olmasına rağmen bu etkinliği kaçırmak istemedim ve gördüm ki anlattıkları kadar varmış, iyi ki gelmişim, zaten DOÇEK ile bir doğa yürüyüşüne çıkmak her anıyla harika bir duygu” dedi.

Eskişehir’deki kültür gezisine katılan ekip de gün içinde Eskişehir’in müze ve gezilecek yerlerini ziyaret edip gece yarısından sonra Keşan’a geri döndüler.

Keşan DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Gürel SERİN, Dernek olarak hem kentte hem de doğada iki ayrı etkinlik planladıklarını ve bunların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını, bu etkinliklere katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, önümüzdeki planlı faaliyetlere doğayı seven herkesi beklediklerini, söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA