SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

CHP Edirne’deki Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı

CHP Edirne’deki Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı
Bu haber 17 Şubat 2014 - 17:12 'de eklendi ve 194 kez görüntülendi.
ADAYLAR YETKİ BELGELERİNİ ALDI
CHP Edirne İlçelerinin tamanının yetki belgeleri 17 Şubat 2014 Pazartesi günü  düzenlenen törenle adaylara teslim edildi.
DSCN8003 - Kopya
Ağa Köşkü Restaurantta saat 10.00’da düzenlenen törende konuşan CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, parti olarak uzun süren bir sürecin ardından adaylarını belirlediklerini ifade ederek, “Bugün adaylarımıza yetki belgelerini veriyoruz. Partimize ve Edirnemize hayırlı olsun” dedi.
Bozkurt konuşmasının ardından tüm ilçe ve belde belediyebaşkan adaylarını davet ederek, yetki belgelerini teslim etti. Adaylar yaptıkları konuşmalarda CHP’nin oylarını artırarak partilerini iktidara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
CHP Uzunköprü İlçe Başkanı İnanç Sülüş yaptığı konuşmada, bazı partililerin çıktıkları yoldan döndüklerini ifade ederek, “Aramızdan ayrılanlar oldu. Ama biz yolumuzdan dönmeyiz. Partimizin gösterdiği adayın herzaman arkasında duracağız” diye konuştu.
DSCN8012 - Kopya
CHP Edirne Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Recep Gürkan ise partilerinde uzun bir aday adaylığı sürecinin yaşandığını hatırlatarak, “Bu süreçde aday adaylarımız büyük bir çalışma gerçekleştirdi. Kendilerini tanıtmaktan çok partimizin tanıtımını yaparak partimize büyük bir katkıda bulunmuşlardır. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız Belediye Meclisi listelerinde yerlerini alacaktır. Cumhuriyetin savunucusu partimizde yoldan dönenlen oldu. Biz Cumhuriyetin savunucusu partimizde her zaman yol aldık ve yolumuza devam edeceğiz. İster Ahmet olsun ister Mehmet, Cumhuriyetin kalesi CHP’nin savunucusu Edirneliler yine partimize destek verecektir” dedi.
DSCN8043 - Kopya
Konuşmaların ardından CHP’nin tüm adayları bir arada basına poz verdi. Coşku içinde son bulan tanıtım toplantısının ardından adaylar seçim çalışmalarına hız verdi.
CHP’nin Edirne Merkez ve ilçe ile belde belediye başkan adayları şöyle;

EDİRNE RECEP GÜRKAN

EDİRNE Enez AHMET ÇAYIR

EDİRNE Havsa OĞUZ TEKİN

EDİRNE İpsala CENAN TETİK

EDİRNE İpsala Esetçe İBRAHİM ÖRS
EDİRNE İpsala Yenikarpuzlu ŞAKİR BİLGİN ATLI

EDİRNE Keşan MEHMET ÖZCAN

EDİRNE Keşan Beğendik MUHAMMET ÖRNEK
EDİRNE Keşan Yenimuhacir RECEP ORDU

EDİRNE Lalapaşa AYHAN GÜNAY

EDİRNE Meriç EROL DÜBEK

EDİRNE Meriç Küplü GÖKMEN ALTAY
EDİRNE Meriç Subaşı ERSÖZ ZÜMBÜL

EDİRNE Süloğlu MEHMET ORMANKIRAN

EDİRNE Uzunköprü ENİS İŞBİLEN
EDİRNE Uzunköprü Kırcasalih SUAT KARAKAŞ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA