SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Bnedis AVM’de Öğretmenler Günü Programı

Bnedis AVM’de Öğretmenler Günü Programı
Bu haber 26 Kasım 2016 - 13:34 'de eklendi ve 160 kez görüntülendi.

 

Bölgenin en büyük v e ilgi gören alışveriş merkezi  Bendis AVM’de 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

Saat 19.00’da başlayan etkinliğe Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan,Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz, Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker ve eşi emekli öğretmenler İlhan Doğan ve eşi, Hilmi Dinçer , Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mümin Ayyıldız, Bahçeşehir Keşan Okulları Sahipleri Mehmet Ali Engin ve Eşi Sevtap Engin ile Harun ve Aydın İste kardeşler ve eşleri katıldılar.

Serdar Dinçer sunumunda 1 Nolu Sinema Salonu’nda gerçekleşen törende ilk olarak konuşan Dinçer, tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı ve Bendis AVM olarak böyle bir tören düzenlediklerini belirterek Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve öğretmeni İlhan Doğan’ı sahneye davet etti.

Burada konuşan Özcan, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı ve “Böyle bir günde benim de öğretmenim olan İlhan Doğan ile birlikte olduk ve kendisinin de öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Özcan, daha sonra Doğan’a bir buket çiçek hediye etti. Bendis AVM’de Doğan’a bir hediye ve Hilmi Dinçer’in yazdığı Keşan Tarihi adlı kitabı hediye etti.

Daha sonra Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz da Keşan’da en yaşlı öğretmen olan Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mümin Ayyıldız’a bir buket çiçek takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı ve kendisini tebrik etti.

Ayyıldız da bunun kendisi için sürpriz olduğunu belirterek Saz’a teşekkür etti.

Ayyıldız’a da Bendis AVM yetkilileri tarafından bir hediye ve Hilmi Dinçer’in Keşan Tarihi kitabı hediye edildi.

Törende son olarak Bahçeşehir Koleji’nde okuyan Belis İstek, Okul Müdürü Sevtap Engin’in Öğretmenler Günü’nü kutaldı ve kendisine bir buket çiçek hediye etti.

Engin de İstek’e bu nazik düşüncesi nedeniyle teşekkür etti ve gençlerin arasında nice, başkanlar, vekiller , ülkenin yönetiminde söz sahibi çıkacak kişiler yetişeceğini belirtti.

Törenin ardından konuklar Özcan Deniz’in “İkinci Şans “ adlı filmini izlediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA