SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Bir vefasızlık örneği daha…

Bir vefasızlık örneği daha…
Bu haber 09 Ocak 2015 - 13:21 'de eklendi ve 184 kez görüntülendi.

Keşanspor Yönetimi Güner ve Can’ın mevlidine katılmadı.

7 Ocak 2011 tarihinde kampa Alanya’ya giderken Korkuteli’nde geçirilen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Keşansporlu futbolculardan Güner Yıldız ve Can Çetinkaya’nın ölümlerinin 3.yıldönümünde Keşansporlu taraftarlar tarafından bir Mevlid-i Şerif okutuldu.

Hersakzade Ahmet Paşa Camii’nde saat 18.00’de başlayan Mevlid-i Şerife Keşan Kaymakamı  Bekir Dınkırcı ile az sayıda sporsever katılırken, Keşanspor Yönetim Kurulundan kimsenin katılmaması dikkatleri çekerken, taraftarlardan da tepki aldı.

Güner ve Can’ın ölüm yıldönümlerinin de herhangi bir açıklama yaparak kamuoyu ile futbolcularını anmayan  ve vefazsılık örneği sergileyen Keşanspor Yönetimi, taraftarlar tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerife de katılmayarak bir vefaszılık örneği daha sergiledi.

Mevlide Keşanspor’un eski başkanlarından ve kaza sırasında da otobüste bulunan dönemin Keşanspor Kulübü Başkanı Sadi Kuru ile Keşanspor’un eski kulüp başkanlarından Zafer Sarıkeçe katıldılar.

Taraftarlar adına konuşan Rıdvan Arık ve Bülent Karadağ, Can ve Güner’i ölüm yıldönümlerinde anmak üzere Mevlid-i şerif okuttuklarını belirterek “Bu mevlid için bizlere katkıda bulunanlara taraftar grubumuz adına teşekkür ediyoruz.Ancak yönetim kurulundan başkan veya hiçbir yöneticinin mevlide katılmaması bizleri son derece üzdü. Vefa İstanbul’da bir semtin adı değil. Keşke Kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz de bu mevlide katılarak bizlerle beraber olsalardı” şeklinde konuştular.

Mevlide Keşanspor takımından hiçbir oyuncunun da katılmaması dikkatlerden kaçmazken, Antrenör Mehmet Hardal’ın seminerde bulunması nedeniyle mevlide katılamadığı öğrenildi.

Öte yandan BAL 11.Grupta yer alan Keşan takımı Anafartalarspor Antrenörü Serkan Bayraktar ile bir grup futbolcu da Güner ve Can’ın mevlidine katıldılar.

Mevlidin ardından katılan konuklara pilav ayran ikram edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA