SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Bayır: “Millet İttifakı Edirne’de 16-0 yapacak”

Bayır: “Millet İttifakı Edirne’de 16-0 yapacak”
Bu haber 18 Mart 2019 - 14:08 'de eklendi ve 264 kez görüntülendi.

CHP İlçe Başkanı Heves Bayır”,İstanbul,Ankara,Bursa,Balıkesir,Adana ve Mersin’de Millet İttifakı önde gidiyor. Buraraları aldığımız zaman mevcut iktidarın politikalrının yanlış olduğunu söylemiş olacağız.Bu sistem tek adam rejimi bize uygun değil demiş olacağız.Kadın cinayetlerine,çocuk istismarına ve eğitimin bu kadar yozlaştırılmasına karşıyız demiş olacağız.Bu sistem bize uygun değil.”şeklinde konuştu.

Bayır,  partisinin Paşayiğit Mahallesi’nde düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada,Edirne’de Millet İttifakı’nın 16 belediyeyi de alacağını ve oy oranlarının da 65-70 bandında olacağına işaret etti.

Bayır, ekonomin dibe vurduğunu sözlerine ekledi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe’de üretecek bir şeyi kalmayan iktidarın kendilerini bir çukura çekmeye çalıştığını söyledi.

Mutfakta yangın olduğuna işaret eden  Sarıkeçe, esnafın ve  çiftçinin halinin de perişan olduğunu belirtti.

Sarıkeçe sözlerine şöyle devam etti:” Katar’a çok fazla seyahat ediyorlar.Kendilerini bazen Katar Emir’i zannediyorlar. Ama unuttukları bir şey var. Biz Katar değil,Türkiye’yiz.Biz sadece ve sadece Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi çalışarak bir yerlere gelebiliriz. Çalışacağız üreteceiz. İnsdaşşah CHP ile birlikte “Mart’ın sonu  bahar”diyeceğiz”.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA