SON DAKİKA

Keşan Haber
Keşan Gardenya Çiçekçilik

Bakan Eroğlu ile Müezzinoğlu Keşan’da

Bakan Eroğlu ile Müezzinoğlu Keşan’da
Bu haber 17 Şubat 2014 - 19:30 'de eklendi ve 140 kez görüntülendi.

    Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Keşan ilçesinde Atıksu Arıtma Tesisi’nin temelini attı.

Eroğlu,Keşan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende kaptığı konuşmada,  bin  1763 tane  dev tesisin temelini attıklarını ve açılışını yaptıklarını söyledi.

Bunların 268 tanesinin baraj olduğunu anlatan Eroğlu,dünyanın  da sayılı barajlarını Türkiye’nin yaptığını ifade ederek şunları söyledi:”Türkiye’nin en yüksek barajı 2011 yılına kadar Ermenek barajı idi biz yaptık 218 metre.Onu da kendi rekorumuzu kendimiz egale ettik.

Arkasından da dan Deriner ‘deki 249 metre yüksekliğindeki barajı yaptık.Şimdi de Yusufeli Barajı i280 metre,daha yükseğini kimse yapamayacak.”

Büyük barajları ve sulama  tesislerini bitirmek üzere olduklarına da işaret eden Eroğlu,şimdi bütün milletin derdinin sulama olduğunu ve  şimdiye kadar 20 milyon dekar sulamayı hizmete açtıklarını belirtti.

Eroğlu 1000 günde 1000 tesisi bitirmek üzere bakanlık personeli olarak 1 Ocak 2012 tarihinde  yemin ettiklerini, ve yıl sonunda bunun 1071 tane olarak hizmete açılacağını söyledi.

 

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Amerika’da sağlık alanında ne varsa bizde de olacak.

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’da  Keşan’da Yusuf  Çapraz Anadolu Lisesi’nde öğrencilere  tablet bilgisayar  dağıttı.

Müezzinoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşma da Amerika’da sağlık alanında  ve varsa Türkiye’de de o olacağını söyledi.

Müezzinoğlu şöyle devam etti:”Londra’da sağlık alanında ne varda İstanbul’da da Ankara’da olacak.Bizim vatandaşımız sağlık hizmeti için benim ülkemde de var diyecek. Hangi teknoloji ve bilimsel gelişme varsa bunların alt yapısını yaptık. Her vatandaşımızın aile hekimi var.Son bir yılda bin 200 ambulans  dağıttık.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA